Македонија Црна хроника Култура Живот Спорт Свет Скопје Здравје и убавина АВТОМОБИЛИ
Архива
БАРАЈ:
ОД
ДО
Импресум / Редакција

РЕДАКЦИЈА ВЕСТ / ИМПРЕСУМ

Издавач: МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА Скопје
Членка на ОРКА ХОЛДИНГ Групацијата

Ул. Васил Ѓоргов бр. 16
ТЦ Зебра (кат 4)
1000 Скопје
Македонија

Тел: ++ 389-2-32-36-700
Факс: ++ 389-2-32-36-710


vest@vest.com.mk

politika@vest.com.mk
ekonomija@vest.com.mk
crna@vest.com.mk
zivot@vest.com.mk
kultura@vest.com.mk
sport@vest.com.mk
skopje@vest.com.mk
foto@vest.com.mk
otvorenozaautizmot@vest.com.mk
kontakt@vest.com.mk

Главен и одговорен уредник - Горан Петрески

Заменик на главниот и одговорен уредник - Јасмина Миронски

Помошници на главниот уредник - Слаѓана Димишкова и Лејла Сабит

ЕКОНОМИЈА
Уредник - Антонија Поповска - Христов
Новинари:
Анита Салтировска
Ружица Фотиновска
Ирена Смиљанска
Елица Ангеловска

ВЕБ ПОРТАЛ ВЕСТ И ЕЛЕКТРОНСКО ФЛИПИНГ-БУК ИЗДАНИЕ

Уредник и ВебМастер - Емил Златков

Техничка поддршка:
Александар Петревски

СКОПЈЕ

Уредник - Анета Стојковска
Новинари :
Маја Илиевска - Пачемска
Ана Антевска

ЖИВОТ

Уредник - Лејла Сабит
Новинари:

Весна Миленковска
Милица Џаровска
Александра Герова
Елизабета Милошевска

КУЛТУРА

Уредник - Марија Зафировска
Новинари:
Билјана Нестороска
Никола Петровски

СПОРТ

Уредник - Тони Зографски
Новинари:

Горан Конев
Орце Костов

ФОТОГРАФИЈА

Уредник - Борис Грданоски
Фоторепортери:

Огнен Теофиловски
Вангел Тануровски
Драган Перковски

ТЕХНИЧКИ ДИЗАЈН

Уредници - Марјан Спасовски и Владимир Бачваровски
Дизајнери:

Љубиша Петровски
Златко Делчев
Зоран Славков
Зоран Тодоровски

ЛЕКТОР - Маја Бражанска
СЕКРЕТАРИЈАТ - Емилија Ивановска

МЕНАЏМЕНТ

Јана Станисављева
Александар Динев

Друштво за услуги
Медиа Принт Македонија ДООЛ - Скопје
Ул. Васил Ѓоргов Бр. 16 - 1000 Скопје
ДБ 4030003492231
Стопанска банка А.Д. - Битола
и Стопанска банка А.Д. - Скопје

Електронско издание на Вест

Кликни за претплата

ФОТО ГАЛЕРИИ
И Оги за 5000-тиот број на „Вест“
За јубилејниот 5000. број на Вест подготвивме и ексклузивна несе...
ИЗЛОГ
Вино
Пишува Лејла САБИТ - Скапо, евтино или наливно......

"Митцубиши" во Женева ќе го претстави кросоверот "еклипс"
По подолго време, "Митцубиши" на Саемот во Женева што ќе се одржи во март,...
"Опел" во офанзива со "кросленд икс"
"Опел" ги објави фотографиите и техничките детали од новиот компактен крос...
"Форд" ги откри адутите на новото "ГТ"
Иако првите примероци на "форд ГТ" од фабричката лента се симнаа кон крајо...

ОТВОРЕНО ЗА АУТИЗМОТ

 
    

Печени компири со сланина
Приготвување: компирите и кромидот излупете ги, исечете ги на тркалца, пос...
Site Meter